NUŠTAR kroz povist

  • Povećaj slova
  • Vrati
  • Smanji slova

Joomla! Osvrt

Ako ste novi u sustavima Web izdavaštva, uočiti ćete da Joomla! pruža napredne mogućnosti vašim mrežnom potrebama. Ona može pružiti jasnu poduzetnu razinu Web sajtu, potpomognut od strane beskrajnih dodataka za vaše naručene potrebe u izdavaštvu. K tomu, ovo je najčešći sustav izbora za mala poduzeća ili kućne korisnike koji žele profesionalan izgled sajta kojeg je jednostavno razvijati i koristiti. Mi pravilno postavljamo sadržaje.

U čemu je kvaka? Koliko ovaj sustav košta?

Dakle, evo dobrih vijesti ... i više dobrih vijesti! Joomla! 1.5x (i novije inačice 1.6x, 1.7x, 2.5x) je besplatna, ona je izdana unutar dozvole Otvorenog koda (Open Source license - the GNU/General Public License v 2.0). Ako ste ulagali u mainstream, neki drugi komercijalni izbor, ne bi vam ništa ostalo nego nešto moljaca u novčaniku i dodavanje nekih drugih osobina (funkcionalnosti) najvjerojatnije bi vam svaki puta zatrebalo novo zaduživanje prilikom dodavanja novih stvari na stranicama!

Joomla! sve to mijenja ...
Joomla! je drugačija za razliku od normalnih softvera za upravljanje sadržajem. Za početak, ona nije složena. Joomla! je razvijana za svakoga, i bilo tko ju može razvijati ubuduće. Ona je prijektirana da radi (prvenstveno) s drugim Open Source, besplatnim, softverom kao što su PHP, MySQL, i Apache.

Jednostavno ju je postaviti (install) i upravljati (manage), i pouzdana je.

Joomla! ne traži od korisnika ili upravitelja (administrator) sustava da zna HTML radi korištenja.

Da bi dobili izvrsni Web sajt sa svim mogućnostima koja vam trebaju za svoju određenu primjenu ipak morate malo utrošiti dodatno vrijeme i trud, ali s Joomla! Zajednicom podrške (Community support) koja je na raspolaganju i na mnogim drugim stranicama drugih razvijatelja koji aktivno stvaraju i puštaju nove Dodatke (Extensions) za 1.5 platformu svakodnevno, tamo ćete najvjerojatnije pronaći nešto što vam treba. Ili možete razviti vlastite dodatke i napraviti ih dostupne svima u zajednici.

 

Komentiranje za ovog članka više nije moguće.


Prijevod

Pretraživanja:

Prisutni za međusobno natipkavanjeNa mriži (odaberi ispod)

Prika na mriži max min

Powdered by EvNix

Sada na mriži:

Powdered by EvNix